Quarta victòria consecutiva del nostre primer equip allunyar-se de la zona de perill. Negredo en el rebuig d'un penal i Abraham han estat els autors dels gols.

Primera part ensopida pels espectadors assistents al Centenari, però a mesura que han anat passant els minuts, el Badalona s'ha convertit en l'amo i senyor del partit. Velillas ha tingut la primera opció clara de perill abans de l'arribada del penal comès pel visitant Calonge sobre Maestre. Negredo ha estat l'encarregat del llançament; en primera instància l'ha transformat, però l'arbitre ha manat repetir-lo. El porter visitant l'ha rebutjat però el davanter molt atent ho ha aprofitat per aconseguir el primer gol.

L'entrada d'Abraham ha donat més profunditat a l'atac, i ell mateix ha estat l'encarregat de fer el segon gol en la culminació d'una ràpida jugada. Amb el partit encarrilat i amb un equip visitant inoperant en atac, els nostres jugadors s'han sentit molt còmodes, tenint opcions d'eixamplar les diferències però sense èxit.

cfbadalona.net