Gran victòria del nostre primer equip davant d'un dels equips mes forts de la categoria. Dos gols de Xavi Boniquet, un a cada part, li han donat al Badalona aquests tres importants punts.

Inici de partit igualat i sense ocasions de perill, fins que al minut 18 ha arribat el primer gol. Passada de Joaquín a l'espai que Boniquet ha aprofitat desprès d'un rebuig d'una primera rematada d'Enric Gallego. Amb el marcador favorable, el Badalona s'ha trobat molt còmode sobre el terreny de joc, sense que els visitants hagin arribat amb perill sobre la porteria de Marcos.

El joc de l'equip encara ha millorat mes durant la segona part. Lolo i Enric Gallego han tingut dues clares opcions de gol, abans de què l'equip valencià s'hagi quedat amb deu homes per l'expulsió d'Amarilla desprès d'un fort cop propinat sobre Moha. Acte seguit ha arribat el segon gol, obra també de Boniquet en una gran rematada. culminant d'aquesta manera una gran jugada atacant del nostre equip, sentenciant de forma definitiva un matx que els nostres jugadors han controlat a la perfecció.

Foto: Javi Nowell

cfbadalona.net