Importantíssima victòria del nostre primer equip desprès d'haver de sobreposar-se de molts factors en contra. Els nostres jugadors han mostrat una gran capacitat de lluita i entrega, fets que han servit per aconseguir els tres punts.

Des de bon començament, el Badalona ha portat les regnes del partit, disposant de clares arribades sobre la porteria visitant, el seu porter ha evitat el gol en diverses accions clares de perill.

El primer factor en contra ha arribat amb el canvi obligat de Xavi Boniquet, desprès de rebre un fort cop al nas. El nostre equip però, ha mantingut la seva intensitat, guanyant encara més profunditat amb l'entrada del canari Abraham. El primer gol badaloní ha arribat a la sortida d'un córner rematat per Albert Puigdollers, arribant al descans amb la mínima avantatge al marcador pel nostre equip.

Els primers instants del segon temps no han pogut començar de pitjor forma. Chumbi ha aconseguit l'empat en la primera acció de perill valencianista. Tot seguit, l'arbitre ha expulsat a Sergi Gómez per doble amonestació.

Malgrat la inferioritat numèrica, els nostres jugadors no han renunciat a la victòria. Lolo, amb un xut des de fóra l'àrea i Abraham han provat fortuna. Aquestes accions han arribat abans de què una gran centrada treta d'Abraham hagi estat culminada amb una gran rematada per David Cárdenas, aconseguint el segon gol del Badalona.

A partir d'aleshores, s'han viscut moments de patiment constant, i mes quan l'arbitre ha assenyalat un penal que ha significat l'expulsió de Cárdenas. El llançament de Portu ha marxat per sobre de la porteria de Marcos.

cfbadalona.net