El Badalona ha aconseguit aquesta tarda una important victòria i la més amplia, 3 a 0 d'aquesta temporada davant del Reus Deportiu. Victòria que fa al Badalona arribar als 41 punts i tenir la permanència a tocar.

El partit va començar animat pel Badalona que al primer minut ja havia disposat de la seva primera oportunitat a peus de Velillas, però el seu xut va sortir una mica desviat. I al deu ho prova Maestre, però la seva rematada es aturada pel porter amb seguretat. I així al 12 una bona pressió dels atacants del Badalona, permet a Abraham pispar-li la pilota a un defensa del Reus i marxar cap a porteria on no fallaria aconseguint el primer gol de la tarda i el seu onzè a nivell personal. Arran del gol va començar a dominar el Reus encara que sense profunditat. I el Badalona aprofitava el contracop per intentar eixamplar la diferència, encara que els de Piti Belmonte no van estar gaire encertats de cara a porteria. I en aquestes un xut d'Asier s'enverina després de tocar en un defensa i Marcos la treu com pot al minut 38. I quan tothom pensava que s'arribaria amb empat un mínim avantatge pel Badalona un jugador del Reus toca la pilota amb les mans i Negredo no desaprofita l'oportunitat de marcar el penal i deixar molt decidit el partit.

A la represa el partit va continuar amb la mateixa tònica amb un Badalona molt còmode que intentava sentenciar el matx, encara que al 63 el Reus va tenir una doble oportunitat per escurçar distàncies amb una canonada d'Àlex López que fa lluir Marcos que amb la punta dels dits envia la pilota a córner que es treu i remata lliure de Marca Sobregrau fora per poc La resposta la va donar Abraham amb un gran xut de Rosca i Edgar en una gran intervenció va enviar a córner al 78. Com a preludi del Golàs que va marcar Lolo de tisora que va picar el travesser i cap a dins després d'una bona centrada de Boniquet.

cfbadalona.net