Victòria del nostre primer equip davant l'Espanyol B despès d'haver de remuntar el gol inicial del conjunt visitant.

El partit no podia començar de pitjor forma. Mamadou ha avançat al filail blanc-i-blau alminut 2 desprès d'aprofitar un rebuig de Marcos. El nostre porter ha hagut d'evitar el segon golamb una gran intervenció davant del xut de Canario.

La reacció del Badalona no ha trigat en arribar. En poc mes de sis minuts, elnsotre equip ha capgirat el resultat; primer amb un gol de Joaquin alminut 17, desprès de rebre una passada des de la línia defensiva de Cárdenas i posteriorment amb gol d'Abraham, afusellant una pilota rebuda a l'nterior de l'àrea des de l'esquerre del nostre atac. Els nostres jugadors han controlat perfectament la situació del partit, gaudint d'aproximacions perilloses comuna rematada de Cárdenas al traveser en una gran jugada col-lectiva.

L'Espanyol s'ha quedat amb deu homes per l'expulsió de Raillo per doble amonestació. Duarant alguns minuts pero ha estat el filail periquito qui ha intentat atacar amb mes intensitat, pero els nostres jugadors s'han refet d'aquesta situació i han tingut diverses ocasions per sentenciar el partit; lesmes clares mitjançant Lolo amb una vaselina i Abraham,amb un xut desviat quan estava sol davant dela porteria.

El gol definitiu ha arribat al temps afegit, amb una defensa visitant totalment trenacada, David Lázaro ha aconseguit el trecer gol en una jugada a la contra

 Foto: Federico Agripa