El CF Badalona informa que, a partir d’aquest dilluns, la fins ara cap de premsa del club escapulat, Patricia Pérez, deixarà de ser la responsable de comunicació de l’entitat per motius professionials. La periodista badalonina començarà una nova etapa al FC Barcelona. D’aquesta manera, acaba una experiència curta, però molt profitosa, que ha servit perquè el club iniciés una nova política comunicativa, amb més informació al web i més presència a les xarxes socials.

El club li agraeix la feina que ha fet, no només des que és cap de premsa, sinó també les darreres cinc temporades, en què ha cobert l’actualitat del primer equip escapulat per diversos mitjans de comunicació. Per aquesta raó, el CF Badalona li desitja molts èxits i encerts en la seva vida personal i professional.

Patricia Pérez s’acomiada “satisfeta per la feina i contenta pel tracte rebut durant totes aquestes temporades.” A més a més, agraeix “la predisposició de tots els entrenadors del futbol base que no han dubtat a col·laborar amb el projecte, així com de tots els membres de la primera plantilla del CF Badalona”. El seu desig és clar: “Espero que el primer equip ens segueixi regalant alegries, que el Juvenil A salvi la categoria i que la resta d’equip del futbol base escapulat compleixi els seus objectius. I que ben aviat veiem fet realitat el nostre camp”.

 

Un nou cap de premsa

A partir d’ara, el club també comença una altra etapa. L’encarregat de donar continuïtat al projecte serà el periodista badaloní Albert Costa, autor del bloc de l’Escapulat, que va néixer al 2011, i col·laborador de Badalona Comunicació. Costa és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, té 27 anys i és soci del Badalona des del 2004. Ara, s’incorpora a la disciplina escapulada per informar des de dins del dia a dia del club. Benvingut!