El CF Badalona vol fer oficials alguns canvis duts a terme en l'organigrama tècnic del seu futbol formatiu, després que fossin anunciats als responsables corresponents durant la reunió informativa de final de temporada que es va celebrar aquest passat dimarts.

En primer lloc, l'arribada al club d'Antonio Sánchez, que ocuparà el càrrec de director tècnic esportiu de formació del nostre futbol base. Sánchez és un dels professionals més reconeguts del país en l'àmbit del futbol formatiu, amb una dilatada experiència de més de 25 anys. Com a futbolista, es va donar a conèixer en les categories inferiors del FC Barcelona, on va ser entrenat per Laureano Ruiz, de qui se'l considera l'alumne avantatjat. L'Antonio ha treballat el seu mètode futbolístic en un gran nombre d'entitats al llarg d'aquests anys, durant els quals ha arribat a ocupar la coordinació de les categories inferiors de les seleccions nacionals catalanes sota les ordres de Johan Cruyff.

 

Antonio Sánchez dirigint un entrenament amb Johan Cruyff | Foto: H8S Futbol

 

D'altra banda, el fins ara entrenador del nostre Juvenil A, Javier Cuesta, passarà a formar part del cos tècnic del primer equip del CF Badalona. Ens fa molt contents poder recompensar la bona feina feta al llarg de tots aquests anys per part d'aquelles persones que sempre han actuat i treballat pel bé del club, i que ara assumeixen reptes més elevats. Confiem plenament en la capacitat de tots ells per seguir fent créixer el CF Badalona.

 

cfbadalona.net