Badalona, 15 de maig de 2020

Avui, com cada 15 de maig, és un dia molt especial per al badalonisme: complim 117 anys d’història. Abans que res, vull dir que és un honor presidir unes de les entitats més importants de la ciutat de Badalona.

Som un club que ha demostrat que sap rescabalar-se dels problemes del passat i que, en els últims anys, ha generat grans expectatives de futur. Tenim, això si, dues assignatures pendents: l’ascens de categoria i la transformació en societat anònima esportiva, amb la qual podrem trobar companys de viatge que ens ajudin a arribar al futbol professional.

Hem viscut una temporada molt complicada en l’àmbit esportiu, que s’ha tancat amb un final sobtat de la competició, sense descensos i a manca de 10 jornades del final, com a conseqüència de la Covid-19. A la junta directiva del CF Badalona, però, no hem deixat de treballar ni un sol dia. En totes les àrees. Per a enfortir-nos més tots plegats, per poder combatre les conseqüències dels difícils temps que es preveuen.

Si anem tots junts serem, sens dubte, més forts davant d’aquest incert futur. En aquest sentit, vull donar les gràcies als nostres socis i aficionats, als treballadors del club, als futbolistes, als col·laboradors, a la Fundació Futbol Badalona, a les institucions, als mitjans de comunicació, als nostres patrocinadors i, especialment, a les directives i directius que fan possible que aquest club es mantingui més viu que mai.

Per altra banda, vull subratllar que, tot i que no ha estat una gran temporada a la lliga, hem tingut el millor any de la nostra història, més que centenària, en la copa. Mai no havíem arribat tan lluny: hem eliminat a un històric equip de segona, com és l’Oviedo, i a tot un primera divisió, el Getafe, que la pròxima temporada jugarà a Europa. Per si no n’hi hagués prou, vam obligar a un altre primera, el Granada, semifinalista de la competició, a eliminar-nos en la pròrroga. Tot plegat ens ha portat a viure moments inoblidables, amb l’Estadi ple de gom a gom, i hem pogut demostrar, una vegada més, que la ciutat de Badalona respira futbol.

No vull acomiadar-me sense manifestar el meu desig que, més aviat que tard, tornem a la normalitat. Que es trobi la vacuna que acabi amb aquesta pandèmia que ha aturat el món i que torni el futbol. Això sí, amb totes les garanties de seguretat.

Visca el CF Badalona!
117 anys d’història ho diuen tot. Per molts anys, escapulats!

Miguel Angel Sánchez. President del CF Badalona.

#BadalonaÉsFutur
Foto: Eloy Molina.