Després que l’assemblea de la federació espanyola de futbol aproves que els set primers classificats de cada grup de segona B -descomptant els filials- participaran en la copa, ja es pot dir que el CF Badalona jugarà la pròxima edició d’aquest torneig.

Amb l’empat aconseguit diumenge, al Miniestadi, els nostres han assolit una puntuació de 49 punts quan resten tres jornades pel final de la lliga. Tenint en compte que un dels tres partits que queden ja està guanyat, perquè seria contra el desaparegut l’Ontinyent, acabarem el campionat, com a mínim, amb 52 punts. El Badalona és, a hores d’ara, el sisè equip de la lliga, si descomptem els filials. Per darrere hi ha l’Olot, amb 44, i l’Ejea, que en té 42. L’equip aragonès, que és el vuitè de la classificació sense filials, aconseguirà, com a màxim, 51 punts al final de la lliga i, per tant, no podrà atrapar-nos.

“La copa és un premi per a la nostra afició, després del que vam patir en la meitat del campionat. Un cop assolida la permanència, l’equip ha treballat molt bé per aconseguir aquest segon objectiu. Estic molt content, per la bona feina del cos tècnic i dels jugadors”, ha manifestat el president, Miguel Ángel Sánchez. Per la seva banda, el nostre entrenador, Juanjo Garcia, no ha amagat la satisfacció davant d’aquesta notícia: “Hem aconseguit el segon objectiu, després de la salvació, amb una puntuació molt bona. Estic molt content i, tot i que ens queden molt poques opcions, lluitarem per estar al play-off“.

Foto: Eloy Molina.