Aquest dimecres, 8 de maig, el CF Badalona i l’Ajuntament de Badalona hem signat un contracte de patrocini per fer difusió del futbol i els valors associats a la seva pràctica i, alhora, publicitar i fer difusió de la marca “Badalona és futur” i de les campanyes institucionals del consistori.

L’execució del contracte preveu que el nostre primer equip llueixi a la seva samarreta de joc la marca “Badalona és futur”. El contracte també preveu la incorporació de la marca “Badalona és futur” en altres suports de difusió, com la web, les xarxes socials del club, la sala de premsa de l’Estadi Municipal i el dors de les entrades.

El contracte de patrocini té una durada prevista d’un any, amb possibilitat de pròrroga per un any més. L’import anual del patrocini és de 82.000 euros (IVA exclòs).

Des de la Junta directiva volem agrair el treball del govern del PSC, dirigit per l’excel·lentíssim alcalde Álex Pastor, que en tres mesos ha posat en marxa la maquinària necessària per fer realitat aquest patrocini, demostrant que voler és poder. També volem agrair el treball dels tècnics municipals, la secretaria municipal i l’interventor.

#BadalonaÉsFutur

 

Foto: Eloy Molina.