El CF Badalona comunica que Manel Benavente s’incorpora a l’estructura del club com a secretari tècnic del primer equip. Manel Benavente González (28 de setembre de 1973) ja va treballar a la nostra entitat, quan va ser segon entrenador de Julià Garcia, la temporada 2005/06, en la qual vam ser campions del grup tercer de segona B i vam jugar la promoció d’ascens.

La seva carrera com a entrenador va començar molt aviat, als 14 anys. Quan en tenia 20, era l’entrenador més jove en categoria regional i nacional. Té estudis com a tècnic de grau superior, els títols nacionals d’entrenador de futbol de nivell 1, 2 i 3. Va estudiar el títol nacional en la promoció de Tito Vilanova, Cuco Ziganda, Robert Fernández, Narcís Julià, Àngel Pedraza i Paco Clos. També ha fet un curs de director esportiu a la Universitat Camilo José Cela.

Benavente ha treballat també per a la UD Gramanet, la UE Lleida, el CF Gavà, el CE Sabadell, el Málaga CF, el RCD Espanyol i la UD Eivissa. A l’estranger, ha tingut experiències amb l’Al-Fateh de l’Aràbia Saudita, el Guayaquil FC de l’Equador i l’Omonia Nicosia de Xipre.

Li donem la benvinguda i li desitgem molts d’èxits.

#BadalonaÉsFutur

Foto: Ramon Duran.