El comunicat que no voldríem escriure mai. Robert Simón deixa de ser jugador del CF Badalona després de no haver renovat el seu contracte amb el club escapulat.

Robert deixa un registre de llegenda al Badalona i un llegat etern al club del seu cor, amb 175 partits disputats amb la samarreta blava, entre ells 5 a la Copa del Rei.

En paraules del fins avui jugador escapulat: “Des del club han fet tot el possible perquè em quedés aquí, però penso que és el meu moment per intentar un nou repte fora de Badalona. Vull donar les gràcies al Justo i al Rodri  per entendre la meva decisió. Els dec tot. També m’agradaria donar les gràcies als diferents jugadors, entrenadors i personal del club que m’han recolzat durant aquests anys a Badalona i m’han fet créixer com a jugador i sobretot persona. També a l’afició, sempre donant fins l’últim alè per animar-me. Sempre seré un escapulat més vagi on vagi. El Badalona és el club del meu cor i ho serà eternament”

Des del CF Badalona volem agrair al Robert la seva trajectòria professional al club durant aquests anys i li desitgem molts èxits esportius i personals en el seu futur, que segur que en tindrà. El Badalona sempre serà casa teva, Robert.

#BadalonaÉsFutur