Només ha perdut un partit de lliga i és segon a la classificació, tot i que amb els mateixos punts que el primer. Un grup unit, l’entrenat per Carlos Cortés i Alejandro Teruel, que encadena sis victòries consecutives.

Empatats a 39 punts amb el líder, l’Espanyol B, el Benjamí B del CF Badalona ocupa la segona posició de la taula després de mostrar un gran nivell durant la primera part del campionat. De fet, enquadrat al grup 3 de la Benjamí Primera Divisió, el conjunt escapulat només ha perdut un partit, el jugat a casa contra l’Arrabal-Calaf Gramanet A el novembre passat (1-3). Els altres enfrontaments del curs, és a dir, els quinze restants, han acabat amb dotze victòries i tres empats.

Uns números espectaculars que fan del Benjamí B un clar aspirant a assolir la primera posició. Entrenats per Carlos Cortés, en el seu debut com a primer entrenador, i Alejandro Teruel, els escapulats encadenen sis victòries consecutives, la millor ratxa des de que va començar la temporada. El proper 21 de febrer, contra la Damm B, a domicili, tindran l’oportunitat de fer pujar aquesta xifra.

L’objectiu

Com qualsevol equip del futbol base, i més quan són tan petits, el principal objectiu és millorar dia a dia i continuar creixent com a equip. De totes maneres el seu entrenador, Carlos Cortés, no renuncia a res. És per això que assegura que “volem seguir somiant i, amb el permís de la resta, acabar la temporada el més amunt possible.” Hauran de millorar en accions de pilota aturada, perquè més de la meitat dels vint gols encaixats han arribat en jugades d’estratègia. Però, si perfeccionen aquest aspecte, tenen possibilitats de convertir el somni en realitat.

Per una altra banda, i en el terreny personal, el tècnic escapulat vol anar més enllà i espera poder inculcar els joves futbolistes el sentiment escapulat. “Que siguin del Badalona, que se sentin identificats amb el club, que vinguin a veure el primer equip i que vulguin seguir amb nosaltres durant molts anys”, afirma.

La plantilla

Són molt joves i només tres futbolistes han arribat al Benjamí B procedents d’un altre equip del CF Badalona –un del Benjamí C i dos més del D-. Malgrat tot, en aquest mesos, s’ha aconseguit que la unió del petit vestidor sigui la peça clau del grup. “Cap noi se sent superior, perquè l’equip és el que ens dóna les victòries”, destaca en Carlos, que, a més, remarca la importància de ser amics i fer altres activitats conjuntament, com anar als karts o anar a jugar a paintball.

 

Els noms propis del Benjamí  B

Porter: Sergi Requena Pedrol i Jan Serraviñals Teixidó.

Defensa: Marc Barriga Sánchez i Sergi Pérez Mesa.

Migcampistes: Pol Bistue Serrano, Xavier Cañada Font, Bruno Espino Botella i Daniel Rodríguez Quedasa.

Davanters: Marcelo Adriano Espinoza López i Aleix Manteiga Reverter.

Cos tècnic: Carlos Cortés Camps (primer entrenador) i Alejandro Teruel Egea (segon entrenador).

Foto cedida per Carlos Cortés
Arxiu Adjunt: Els resultats del Benjamí B (fins al 08-02-2015)

cfbadalona.net