L’equip ocupa la cinquena posició del grup 1 de la Divisió d’Honor Cadet en el seu primer any a la màxima categoria. L’objectiu és aconseguir la permanència el més aviat possible i buscar classificar-se per a la Copa Catalunya.

És el seu primer any a la màxima categoria, però el cadet A del CF Badalona està signant una temporada notable. Des d’aquest curs, l’equip escapulat juga al grup 1 de la Divisió d’Honor Cadet i ja està superant totes les expectatives. De moment, ha sumat 21 punts, després d’aconseguir 6 victòries, 3 empats i 4 derrotes. Uns resultats que fan que el Cadet A ocupi la cinquena posició de la taula classificatòria, on hi ha equips com l’Espanyol, el Barça o el Cornellà.

L’objectiu

Malgrat tot, aquest bon inici de curs no els desvia del seu primer objectiu: la permanència. De totes formes, l'entrenador de l'equip, Joan Garcia Delgado, assegura que “tant el cos tècnic com els responsables del futbol base creiem que una altra fita que podem assolir és la classificació per a la Copa Catalunya”. El primer pas, però, és treure un bon resultat de la seva visita a terres gironines. I és que el proper partit del Cadet A, el de la jornada 14, es jugarà l’11 de gener, a domicili i contra el cadet A del Girona, novè a la classificació amb 16 punts.

Per una altra banda, tot i els bons resultats i l’excel·lent línia que porta l’equip fins al dia d’avui, sempre hi ha correccions que cal fer. Per a l’entrenador és prioritari millorar les accions a pilota aturada i aprofitar més les ocasions de gol generades. “Si volem formar part dels cinc o sis millors equips de Catalunya, hem de ser més forts defensivament i més efectius ofensivament”, comenta.

La plantilla

Segons Joan Garcia, el cadet A del CF Badalona ha aconseguit configurar “un grup molt polivalent i versàtil” que els pot atorgar un avantatge respecte altres rivals quan plantegen un partit. A més, afegeix que “tenim jugadors capaços d’adaptar-se a diversos sistemes, estils i posicions sense que aquests canvis repercuteixin en el seu rendiment”.

 

Els noms propis del Cadet A

Porters: Álex Vega Gálvez i Ignasi Berché Ferrer.

Defenses: Eric Páez Alonso, Gerard Galindo Tomas, Antonio Muñoz Fernández, Álex Aguado Arriza, Vladimir Puig Bendahan, Manuel Francisco Vilchez Gris i Marc Vicente Portabella.

Migcampistes: Ignacio López Muñoz, Andrew Holden Oliveau, Roger Domeque Gómez, Román Blasco Argiles i Abel Fábregas Salayet.

Davanters: Enric Ferrer Arnaldo, Sergi Duarte García, Franco Nantez i Iván Flichi García.

Cos tècnic: Joan García Delgado (Entrenador), Oriol Martínez Banús (segon entrenador), Adrián Arias Martínez (preparador físic) i Daniel Brañas Villardón (delegat).

 

Foto cedida per Dani Brañas, delegat del Cadet A
cfbadalona.net