Després de dotze victòries, dos empats i dues derrotes en disset jornades, el Prebenjamí A del CF Badalona és el líder del grup 17 de Prebenjamí 7 amb 38 punts, un més que el seu immediat perseguidor, la Penya barcelonista Cinc Copes. Uns números que premien i recompensen l’esforç i el treball que setmana rere setmana realitza un dels grups més petits del futbol base del CF Badalona. Entrenats per Alejandro Puig i Joel Guasch, el Prebenjamí A escapulat és el segon equip més golejador i menys golejat, amb 76 dianes transformades i 28 d’encaixades.

D’aquests 76 gols marcats, 36 han estat obra de José Luís Ríos Pérez. Amb una mitjana de 2,25 dianes per partit, l’escapulat és, amb diferència, el pitxitxi del grup.

Ara, amb el següent partit ja a l’horitzó, el proper compromís per al Prebenjamí A serà aquest dissabte, a les 12.15 hores, al camp de la Penya barcelonista Anguera A.

 

L’objectiu

Per a molts equips amb aquests números, la fita a final de temporada seria aconseguir el campionat. Per al cos tècnic d’aquest equip, però, la posició final a la classificació no és el  més important.

“Clar que ens agrada veure’ns primers, perquè això significa que estem fent les coses bé, però no és un objectiu prioritari. El que volem és formar jugadors, que aprenguin les normes de dins i fora del camp i que prenguin les decisions correctes. A partir d’aquí, hem de començar a fabricar la base de cada futbolista, és a dir, que no només sàpiga jugar en una posició sinó que sigui polivalent”, assegura Alejandro Puig.

 

La plantilla

Aquests mesos de competició han estat molt productius per al Prebenjami A, que ha aconseguit formar un grup d’amics unit. Dins del camp, i tal i com assegura el seu entrenador, “tenen la gran sort que conèixer-se perfectament, malgrat només portar un any junts”. A més a més, Puig sentencia que “és un equip molt fort i competitiu que s’ha adaptat molt ràpid, en què cadascú te molt clar el que pot fer per facilitar la feina dels companys”.

Els noms propis del Prebenjamí A

Porter: Álex Cabello Copete.

Defenses: Biel Amir Jaouadi Gatell i Dídac López Herrera.

Migcampistes: Carlos Bernal Pérez, Marc Fernández García, Víctor Floro Gil i Yeray Tellez Serrano.

Davanters: José Luis Ríos Pérez i Toni Vargas Paulino.

Cos tècnic: Alejandro Puig López i Joel Guasch Fernández.

 

Foto cedida per Alejandro Puig
Arxiu adjunt: els partits del Prebenjamí A  (fins al 21-02-2015)

cfbadalona.net