Tot i començar de zero, el grup de joves futbolistes entrenat pel jugador del primer equip Cristian Carracedo creix ràpidament. En parlem!

És un dels grups més menuts del planter escapulat, però, tot i l’evident manca d’experiència futbolística a causa de la seva curta edat, el Prebenjamí C del CF Badalona ja és cinquè del grup 20 de Prebenjamí 7. Entrenat pel jugador del primer equip Cristian Carracedo, l’equip escapulat ha sumat 21 punts, amb 7 victòries i 6 derrotes després de 13 partits disputats. A poc a poc, els petits futbolistes van aprenent i ara estan immersos en una bona dinàmica de resultats, amb tres victòries consecutives.

Aquest cap de setmana, el Prebenjamí C, federativament el D, buscarà el quart triomf a domicili, contra el Cerro – Penya Blaugrana Trinitat Vella A.

 

L’objectiu

Que els nois creixin, millorin respecte l’inici de temporada i es familiaritzin amb les responsabilitats i les normes d’un vestidor és la prioritat de Carracedo. Després, la posició final a la classificació no és tan important.

“Els nois, amb aquesta edat, el que fan és agafar la pilota i córrer. Nosaltres els ensenyem a buscar les millors passades i a treballar en equip. Al principi ens va costar, perquè els rivals eren més grans. Ara, un cop agafats els conceptes, l’equip funciona millor. Tot i això, encara tenen molt camí per recórrer i hem d’acabar de polir la col·locació del cos, la passada o la finalització”, assegura l’entrenador del Prebenjamí C.

 

La plantilla

“Un nois encantadors, que escolten i aprenen ràpid”. Així defineix Carracedo els seus menuts futbolistes, un grup que va començar de zero i que, a poc a poc, va incorporant les dinàmiques d’equip. Una evolució clara en poc temps que ha fet que els escapulats ocupin la part alta de la taula classificatòria i no renunciïn a res.

Els noms propis del Prebenjamí C

Porter: Mario Astasio Reig

Defenses: Pol Gil López, David Lidon Arnaldos i Pere Teruel Guerra.

Migcampistes: Joel Pérez Mesa, Biel Ibañez Sánchez, Alberto Muñoz González i Max Requena Pedrol.

Davanters: Adrián Busquets Azzi i Álex Rosa Caracuel

Cos tècnic: Cristian Carracedo (primer entrenador) i Xavi Santaella (segon entrenador).

Foto cedida per Cristian Carracedo
Arxiu adjunt: Els resultats del Prebenjamí C (fins al 25-01-2015)
cfbadalona.net