Quan va finalitzar la passada temporada, a causa del descens de categoria de l’Aleví A, 14 dels 21 jugadors que formaven part de l’Aleví C i D van marxar del club escapulat. Els dos entrenadors d’aquests dos equips perjudicats, i després d’uns mesos d’estiu de configuració de plantilles i de fitxatges, van poder començar el curs amb un equip pràcticament nou, l’Aleví B, i amb un altre que aglutinava set jugadors de la casa i tres fitxatges nou, l’Aleví A.

Aquest últim és l’equip entrenat per Adrián Arias, actualment setè a la classificació, amb 30 punts. Malgrat tot, només es troba a tres punts de distància del quart, el Santboià. En les 18 jornades que han disputat fins al moment, els escapulats han guanyat vuit partits, n’han empatat sis i n’han perdut quatre més. En total, han marcat 61 gols, mentre que n’han encaixat 32.

Ara, l’equip es troba en una bona dinàmica, ja que no perd des del 10 de gener, contra el Barça C (0-3). Així doncs, en les darreres sis jornades, els escapulats han sumat dos empats i quatre victòries. Aquest diumenge, a casa contra el Sant Andreu D (10.00h), quinzè classificat, l’Aleví A, federativament el B, pot seguir sumant.

 

Els objectius

Segons l’entrenador, l’equip i el cos tècnic tenen tres objectius marcats: “El primer és formar jugadors per a l’Infantil. A més, però, també hem de donar una bona imatge, ja que som el CF Badalona. Hem d’anar als camps i que la gent vegi que fem les coses bé, que juguem bé i que tenim un bon equip. Per últim, i com que som l’Aleví A i juguem a la primera divisió d’Aleví, hem d’intentar ser a la part alta. No diré que hem de pujar, però sí que vull ocupar les posicions capdavanteres”, assegura Arias.

Per assolir aquests objectius, l’equip ara mateix passa per una millora del seu sistema defensiu. Al principi de temporada, l’Aleví A escapulat va encaixar molts gols, però ara, durant les últimes jornades, els equips rivals només han pogut transformar quatre dianes.

 

Els noms propis

El tècnic descriu l’equip com “un grup molt bo amb la pilota als peus, amb futbolistes desequilibrants que poden solucionar un partit en qualsevol moment, sobretot en la zona atacant”. A més a més, destaca la intel·ligència i l’habilitat dels seus futbolistes per adaptar-se a qualsevol circumstància, així com les ganes de superar-se entrenament rere entrenament.

Yeico, amb 16 gols, és el màxim golejador de l’equip. Per la seva part, Joan Bordallo és futbolista del CF Badalona des de que era molt petit i Gerard Gómez i Fran Rodríguez fa unes temporades que juguen amb el club escapulat. A més a més, el tècnic destaca la implicació de tothom i posa com a exemple que, tot i que hi ha jugadors que han tingut ofertes de Preferent, han decidit quedar-se a Badalona. 

La plantilla de l’Aleví A

Porter: Iker Jiménez,

Defenses: Álex Arellano, Gil Danés i Gerard Gómez.

Migcampistes: Eric Blanes, Joan Bordallo i Francisco Rodríguez.

Davanters: Yeico Arellano i Raimundo Romero.

Cos tècnic: Adrián Arias (primer entrenador) i Francesc Jordà (segon entrenador).

Foto cedida per Adrián Arias
Arxiu adjunt: Els partits de l’Aleví A (fins al 01-03-2015)

cfbadalona.net