Els nois entrenats per Roger Dios i Guillem Carreras ocupen la segona posició del grup 3 d’Aleví Primera Divisió, però amb els mateixos punts que el líder. Sembla un tòpic, però l’objectiu real és seguir competint jornada rere jornada i no baixar el nivell de concentració tot i els bons resultats.

Dotze jornades després, l’Aleví B del CF Badalona segueix ocupant les posicions capdavanteres de la classificació del seu grup. L’equip del futbol base escapulat entrenat per Roger Dios i Guillem Carreras està fent una temporada notable i ara, amb 8 victòries, 3 empats i només 1 derrota, lluita per seguir creixent.

De moment, l’Aleví B -federativament parlant Aleví A- està complint amb escreix, ja que se situa a la segona posició, però empatat a punts amb el líder del grup 3 de la seva categoria, la Penya Barcelonista Cinc Copes. La diferència, doncs, recau només en els gols marcats i encaixats: els barcelonistes n’han marcat 57 i n’han rebut 22, mentre que els escapulats han fet 51 gols i n’han encaixat 21.

 

L’objectiu

Com a responsables de l’Aleví B, un dels seus entrenadors, Roger Dios, ha reconegut que el principal objectiu és garantir que els seus futbolistes tinguin una continuïtat dins del club. “Hem de confiar en la gent de la casa, amb la finalitat de marcar un model a seguir amb uns mateixos protagonistes”, remarca. Pel que fa a l’àmbit competitiu, l’objectiu no és un altre que intentar millorar col·lectivament i individualment per tal de poder afrontar el partit del cap de setmana en les millors condicions possibles.

En Roger explica, a més, que “sempre demanem als nois que, quan acabi el partit, puguin marxar a casa amb la sensació d’haver merescut la victòria, independentment del resultat final. Per sort, estem en una bona dinàmica, però ens equivocaríem si pensem més enllà del proper enfrontament”. Així doncs, el següent pas no és un altre que preparar-se bé i intentar guanyar contra el Júpiter, un matx que es jugarà aquest diumenge al camp municipal de Badalona, a Montigalà, a partir de les 10 del matí.

 

La plantilla

Segons l’entrenador del conjunt escapulat, l’Aleví B és “un equip amb molta personalitat i amb un gran sentit de sacrifici”. “La nostra millor fortalesa és la passió amb què juguem a futbol. Ens divertim i ens agrada allò que fem i, per tant, intentem esforçar-nos al màxim durant cada entrenament i durant tots els partit que disputem. Sense intensitat, res d’això tindria sentit”, assegura.

A més, destaca “el gran comportament humà que envolta l’equip, ja que els nois són molt agraïts i respectuosos amb la resta de companys, fet que facilita l’entesa sobre el terreny de joc”. Per a en Roger, doncs, la clau d’un vestidor unit és tenir clar que “el que ens fa bons són els companys i, per tant, hem de creure i confiar en ells. Perquè, si ho fem, ens serà més fàcil rectificar els errors, ja que, si nosaltres sols no hi arribem, ells ens ajudaran a fer-ho”.

Els noms propis de l’Aleví B

Porter: Juan Carlos Hurtado Pino

Defenses: Javier Nicolás Sola, Iván Tebar Zorrilla, Iker Mostajo Carrasco i Igor Kliushkin

Migcampistes: Adrián Cubero Mancera, Emilio Paz Bergillos i Roger Casas Torruella

Davanters: Sergio Bueno González i Badr Zeyyan

Cos tècnic: Roger Dios Vilalta i Guillem Carreras Costa (entrenadors)

 

Arxiu adjunt: Els resultats de l'Aleví B (fins a l'11-01-2015)
Foto cedida per Roger Dios Vilalta

cfbadalona.net