Són primers en pràcticament tots els aspectes, però falta assaltar el més important: la classificació. L’Infantil A del CF Badalona, federativament el B, té la primera posició de la taula a l’horitzó des del començament de lliga, però només una derrota i un empat en setze jornades jugades estan evitant el liderat, de moment.

Amb 43 punts, els nois entrenats per Adrián Martínez i Daniel Delgado esperen pacients la seva oportunitat i la punxada del primer classificat, l’Escola de Futbol Mataró, actualment a només dos punts dels escapulats.

I això que, amb diferència, l’Infantil A és l’equip més golejador, amb 92 dianes transformades. Uns números que han estat possibles gràcies, en part, al pitxitxi del grup, Amadou Doumbouya, amb 32 gols en 15 partits. Álex Montalbán, amb 23 dianes, és el segon màxim golejador de l’equip i el quart del grup, a només una del segon i del tercer. A més a més, també és l’equip menys golejat, amb només 13 gols encaixats.

L’únic que els hi falta, doncs, és ser líders. Tindran la seva oportunitat el proper 7 de març, contra, precisament, l’Escola Futbol Mataró. Els del Maresme van guanyar el partit de la primera volta, amb un resultat de 3-2. Ara, el Badalona espera capgirar la situació a Montigalà. Abans, però, els escapulats han d’intentar oblidar aquell partit i derrotar el Vilassar de Mar i el Premià de Dalt, tots dos a domicili.

 

L’objectiu

Després de perdre la categoria l’any passat, l’Infantil A de la temporada 2014/2015 treballa per recuperar-la. De moment, l’equip es manté amb pas ferm dins de la lluita. Segons el seu entrenador, però, el club també s’ha marcat un segon objectiu, que és que, “la propera temporada, el major número de futbolistes possibles formin part de la plantilla del Cadet B”.

Són conscients que hi ha coses a millorar per aconseguir-ho tot i l’entrenador assegura que cal “ser més sòlids defensivament, i treballar per no deixar espais, i guanyar en velocitat i ritme de joc per generar encara més ocasions.”

 

La plantilla

El bon ambient del vestidor és clau perquè aquest grup de joves futbolistes estigui duent a terme una temporada tan bona. I això és perquè, tot i algun petit retoc, com és normal, molts dels nois van arribar procedents de la plantilla de l’Infantil B o d’altres equips escapulats.

Són jugadors que porten molt temps jugant junts. Es coneixen i això és nota moltíssim. A més, crec que són uns futbolistes molt polivalents. Hi ha nois que, aquesta temporada, han jugat en tres o quatre posicions diferents i no han baixat el nivell. I això fa més fàcil la feina de l’equip i de l’entrenador”, comenta el tècnic escapulat.

Els noms propis de l'Infantil A

Porters: Alejandro Lázaro Román i Álex Prats Corbalán.

Defenses: Alexis Barlari Serrano, Daniel Bonilla Medina, Marc Galán Barranco, Gorka Gutiérrez García, Aleix Notivoli Gómez i Pere Quilez Soler.

Migcampistes: Lucas Díaz-Cano Casanovas, Rubén Gutiérrez Herman, David Núñez López, Daniel Ruiz Carpio, Arnau Serra Mans i Sergi Jiménez Olivares.

Davanters: Amadou Doumbouya, Álex Montalbán Valero i Eduard Rosón Chavarría.

Cos tècnic: Adrián Martínez García i Daniel García Delgado

Arxiu adjunt: els partits de l'Infantil A (fins al 8-02-2015)
cfbadalona.net