Els de Jordi Fontelles i Pau Chueco són els líders del grup 16 de la segona divisió d’infantils. Després de 13 jornades, han guanyat 10 partits i nomes n’han perdut 1.

Un equip nou que estrena categoria, però que és el líder del seu grup. L’Infantil C del CF Badalona està demostrant un gran nivell i, després de 13 jornades, ja és un clar aspirant a proclamar-se campió. La bona temporada que estan fent els nois entrenats per Jordi Fontelles i Pau Chueco es reflecteix a la classificació, ja que són els líders del grup 16 de l’Infantil Segona Divisió amb 30 punts. De fet, gairebé han fet el ple; només la derrota per la mínima contra l’Escola Collblanc-Torrassa fa que no puguin comptar tots els partits amb victòries.  

De totes formes, els 10 partits guanyats d’11 disputats fins ara han fet que l’Infantil C s’enfili al capdamunt de la taula. Els escapulats buscaran l’onzena victòria aquest dissabte a casa, a partir de les 20.00 hores, contra el Sarrià B.

L’objectiu

Tenint en compte els seus registres, l’objectiu de l’equip no és un altre que pujar de categoria, tot i les dificultats que això comporta. De moment, però, les expectatives s’estan complint. Malgrat tot, per al seu entrenador, Jordi Fontelles, la principal motivació és “formar jugadors perquè així, la propera temporada, puguin continuar vinculats al club sigui a la categoria que sigui”.

A curt termini, però, el que espera l’entrenador és aconseguir ser una mica més eficaços, aprofitar més les ocasions. Tot i així, els registres golejadors són prou bons, ja que han marcat 55 dianes i només m’han encaixat 6.

La plantilla

És un equip nou, però l’Infantil C del CF Badalona ha aconseguit configurar un grup homogeni i capaç de jugar de moltes maneres diferents. Destaca Fontelles que l’equip treballa molt bé com a grup i és un conjunt ben organitzat. “Generalment costa que els davanters dels equips lluitin, però aquí tots s’esforcen per aconseguir treure endavant els partits. Estic molt i molt content amb la seva manera de fer”, sentencia.

Els noms propis de l’Infantil C

Porter: Aidan Busquets Azzi.

Defenses: Pol Adrián Berrio, Joan Albarral Puig, David Pons García, Aleix Roca Serrano, Alejandro Roson Chavarria i Pablo Suárez Miralles.

Migcampistes: Max Álvarez Odena, Gerard Barriga Martínez, Álex Carcel Macias i Javier Martínez Pérez.

Davanters: Adrià Miravet Carrasco, Danilo Souza Ribeiro Do Nascimiento, Daniel Subirons Pérez i Nick Anthony Vargas Avalos.

Cos tècnic: Jordi Fontelles Garcia (entrenador) i Pau Chueco Rodríguez (2n entrenador).

 

Arxiu adjunt: Els partits de l'Infantil C (fins al 17-01-2015)
cfbadalona.net