Per primera  vegada en la història, el club escapulat tindrà un vehicle personalitzat per als seus desplaçaments amb l’escut i el nom de l’equip a l’exterior. Abans del partit contra el Nàstic, tots els aficionats que vulguin podran pujar-hi i veure’l per dins.

A més, si et fas una foto amb l’autocar i ens l’adjuntes per correu electrònic podràs optar a guanyar una samarreta signada pels membres del primer equip del CF Badalona.

Després que el CF Badalona i el Grup La Pau arribés a un acord de col·laboració, totes dues parts han decidit fer un pas més endavant. Així doncs, i per primera vegada en la història, el club escapulat disposarà d’autocar oficial personalitzat amb l’escut i el nom a l’exterior. L’acte de presentació pública del nou vehicle es farà aquest diumenge, coincidint amb la visita del Nàstic de Tarragona.

A partir de les 11.30, i un cop el president de l’entitat, Miguel Ángel Sánchez, el president del Grup La Pau i els representats de l’ajuntament de Badalona l’hagin presentat oficialment, l’autocar obrirà les seves portes. Així, tots aquells socis i aficionats que vulguin pujar-hi tindran l’oportunitat de fer-ho.

Fer-se una foto amb l’autocar té premi!

A més a més, el club posarà en marxa un concurs per a tots aquells que vulguin aconseguir una samarreta signada pels membres de la plantilla del primer equip. Participar-hi és molt fàcil. Només hauràs de fer-te una fotografia divertida, artística o original amb el nou autocar de l’equip i seguir els següents passos:

1- Enviar-la per correu electrònic a premsa@cfbadalona.net, amb l’assumpte SORTEIG AUTOCAR.  També necessitarem saber el nom i cognoms de la persona que participa en el sorteig i l’usuari de Twitter (si en té). El termini de presentació de les fotografies finalitzarà el dilluns 26 de gener a les 13.00 hores. Tots aquells emails rebuts més tard de l’hora establerta no hi podran participar.

2- Estar pendent i seguir les últimes actualitzacions del Twitter (@CF_Badalona) i del Facebook (facebook.com/badalonacf) del CF Badalona. La tarda del dilluns 26 de gener, penjarem les fotos finalistes!

3– Fer difusió de la teva fotografia si ets un dels candidats a aconseguir la samarreta signada. La foto que aconsegueixi sumar més ‘m’agrada’ i més ‘retweets’, abans de les 20.00 hores del dimecres 28, guanyarà el premi!