La Junta Directiva del nostre club i l'Ajuntament de Badalona han arribat finalment a un acord en relació amb l'adequació de l'Estadi Municipal de Montigalà per a la disputa dels partits del nostre equip a casa durant la temporada 2015/16.

Al llarg d'aquesta mateixa setmana tindran lloc les obres d'instal·lació d'unes graderies prefabricades de mecanotub que permetran que aquest equipament municipal pugui acollir competició oficial de la 2a Divisió B. Per consegüent, el compromís d'aquest diumenge, corresponent a la jornada 2 de lliga i que està programat per a les 18.30h, ja es disputarà al Municipal de Montigalà. Aquest partit, per cert, serà l'unic al qual es podrà accedir amb el carnet de soci o abonat de la temporada 2014/15. A partir del mes de setembre ja serà obligatori haver passat per les oficines (Travessera de Montigalà, S/N, en horari de 16.30 a 20h) per a renovar el carnet.

De moment desconeixem si aquesta solució és només temporal o si servirà fins al mes de maig de 2016 -aquesta és una decisió que dependrà del Consistori-, però el que ja és segur és que el Badalona no haurà de marxar de la ciutat per a jugar els seus partits de lliga.

Volem agrair la paciència i la comprensió dels nostres socis i aficionats durant aquests mesos d'incerteses i manca d'informació pública, i els emplacem que ens ajudin a superar el darrer període de dificultats en aquest camp provisional abans de poder estrenar el nou Estadi Municipal, que serà una realitat a partir de la tardor vinent. En qualsevol cas us esperem, de nou, a Montigalà.

Moltes gràcies pel vostre suport i Amunt Badalona.

 

cfbadalona.net