El nostre primer equip es va classificar per la segona ronda de la Copa Catalunya desprès d´haver superat al Masnou a la tanda de penals. Al final dels noranta minuts el resultat va ser d´empat a tres, Marcos va aturar dos llençaments a la tanda desempat.
 
Els nostres jugadors van haver de remuntar el gol incial aconseguit pels locals en el servei d´una falta. Fran Bea en el llençament d'una altra falta i Esteve Monterde en la culminació d´una gran jugada d´estratègia al servei d'una nova falta, van capgirar el resultat abans de la mitja part, en un primer temps dominat pel Badalona.
 
El segon període començava pràcticment amb l´empat local després d´una badada defensiva. A mesura que passaven els minuts, el ritme del matx anava disminuint, degut obviament al moment de la pretemporad en el que ens trobem. Al minut 65, Carracedo era objecte d´un penal que transformava Abraham per tornar a donar avantatge al nostre equip. El Masnou però, tornava a equilibrar la balança, com no, amb una nova falta transformada per Eric Martínez que establia el resultat definitiu.
 
A la tanda de penals els nostres jugadors van tenir un 100% d´efectivitat, mitjançant Abrahm, Manu Balda, Alex Fernández i Juanjo Prior. Marcos per la seva banda, aturava el tercer i quart llençament local, donant la classificació al Badalona.
 
 
 
Aquesta segona ronda es disputarà el proper cap de setmana, el rival serà el Martinenc.
 
 
FITXA TÈCNICA