Avui, 18 de gener del 2015, el CF Badalona ha posat punt i final a gairebé 80 anys d'història. Dirigents, afició i personalitats polítiques han volgut acomiadar-se del vell estadi de l'Avinguda de Navarra en una jornada històrica. 

Avui, el CF Badalona ha viscut una jornada històrica. Després de 80 anys de futbol i moments inoblidables, l’Avinguda de Navarra s’ha acomiadat de socis, aficionats, directius i autoritats. Ha estat en un acte obert al públic, en què el president del club, Miguel Ángel Sánchez, ha estat acompanyat per l’alcalde de la ciutat, Xavier Garcia Albiol, el regidor d’esports, Juan Fernández, i els representants polítics de CiU i del PSC de Badalona.

En el seu discurs, Miguel Ángel Sánchez ha assegurat que “avui és un dia trist i nostàlgic, però també un dia il·lusionant, perquè tenim el futur a tocar.” ”Fem un pas endavant, però sempre tindrem present el nostre estimat Camp del Centenari. Mai t'oblidarem”, ha sentenciat.

Amb aquest comiat, el CF Badalona posa punt i final a una etapa. Però aviat començarà una altra. De fet, segons l’alcalde de la ciutat, “durant el febrer portarem al Ple la licitació de les obres del nou estadi de Montigalà i abans de l’estiu començarà la construcció de la nova llar del CF Badalona”.

El club també ha volgut aprofitar per reconèixer els socis més antics de l’entitat i les persones que sempre són al costat del club, com la Penya Betulians. A més, ha agraït la tasca dels Voluntaris Badalona que durant tants anys han fet més fàcil el dia a dia. 

La jornada emotiva ha acabat amb l’entrega d’una pedra del Camp del Centenari per a tots els assistents i amb l’inici de la demolició del mític i sempre recordat estadi de l’Avinguda de Navarra.