Aquest dilluns, el CF Badalona iniciarà una nova setmana amb canvis en el seu departament de comunicació. Perquè, un cop desbloquejat el primer pas per a la construcció del nou camp municipal de Badalona, és el moment de començar a posar les bases per a continuar creixent. Així doncs, el club escapulat vol fer un pas endavant i ha decidit incorporar un nou membre que s’encarregui de portar la comunicació del club.

Es tracta de la periodista badalonina Patricia Pérez, de 23 anys. Graduada en periodisme per la Universitat Pompeu Fabra i amb un postgrau de periodisme esportiu cursat a la Universitat Ramon Llull (Blanquerna), no és pas una desconeguda dins del club, ja que fa cinc temporades que segueix l’actualitat de l’equip, primer amb el ja desaparegut diari digital laJornada.cat i, posteriorment, amb L’Esportiu de Catalunya, l’antic El 9 Esportiu

Així doncs, el CF Badalona comença una nova etapa, amb més presència a les xarxes socials, més relació amb els mitjans de comunicació i més informació per a socis, abonats i seguidors. Uns canvis que esperem que siguin productius i ajudin el Badalona a créixer.