Ahir a la tarda vam oficialitzar el nostre acord amb el centre mèdic Dígest perquè aquest emergent grup badaloní esdevingui el nostre soci principal pel que fa a les necessitats del club en l'àmbit de la medicina esportiva. Dígest Medical Group va néixer fruit de la unió de diverses empreses del sector mèdic privat de Badalona, i en poc temps s'ha convertit en un dels clústers sanitars més importants de tota la zona del Barcelonès Nord. L'acte va tenir lloc al Barcelona Centre Internacional de Negocis (BCIN) i va comptar amb la presència del president del CF Badalona, Miguel Ángel Sánchez, i el director general del Dígest Medical Group, el doctor Joan Solé Sust.

El fet que es tracti d'una iniciativa impulsada des de la nostra ciutat i en clar procés d'expansió, a més de les facilitats donades i la gran capacitat tècnica dels centres Dígest, amb equipaments d'última generació aplicats a la medicina de l'esport, han estat factors clau per a la signatura d'aquest conveni. En paraules del nostre president, es tracta d'una oportunitat excel·lent que dóna resposta a una necessitat de vital importància pel dia a dia de l'entitat: “Estem parlant d'un avenç importantíssim. Agilitzarà les proves mèdiques, el diagnòstic i tractament de les lesions i, sobretot, servirà perquè tothom tingui clar quina és la nostra referència en aquest àmbit”. Per la seva banda, el Dr. Solé va mostrar-se molt satisfet amb la signatura de l'acord i va expressar clarament la seva voluntat que aquest s'estengui per uns quants anys. “La nostra idea és créixer amb el club. Personalment, encara recordo quan de petit anava a veure el futbol a la vella Avinguda de Navarra, i la veritat és que col·laborar amb el Badalona ens fa molta il·lusió”.

Recentment, el grup Dígest també ha arribat a una entesa per a prestar un servei de col·laboració al CF Bufalà, seguint així el seu projecte d'assentament i sinèrgia amb altres entitats esportives de la ciutat.

 

El president del CF Badalona, Miguel Ángel Sánchez, i el doctor Joan Solé, director general del grup Dígest, rubriquen l'acord.

cfbadalona.net