Tornem de Sabadell amb un punt, després de fer un bon partit. Sota una intensa pluja i davant d’un rival que no perd des del 30 de setembre, hem ofert una bona imatge i, fins i tot, hem merescut la victòria. De fet, les oportunitats de gol més clares han estat nostres. Especialment la que ha tingut Giva en el minut 87. Abans, Robert Simón i Santi Magallán també han tingut el gol a un pam.

Ha estat un duel intens i disputat, en unes condicions climatològiques que no han afavorit el bon joc, però que no han impedit que hi hagués moviment en les àrees. El cas és que encadenem el quart partit sense encaixar cap gol – Morales ja acumula 378 minuts d’imbatibilitat- i que ens mantenim en la zona tranquil·la de la taula.

Fitxa tècnica:

Sabadell: Roberto; Aleix Coch, Migue, Nico Delmonte, Josu; Gato (Edgar, 56′), Pedro Capó, Ángel, Néstor Querol; Felipe Sanchón (Adri Cuevas, 77′) i Arturo.

Badalona: Morales; Albarrán, Robusté, Moyano, Estellés, Escudero (Santi Magallán, 68′); Robert Simón (Aly Coulibaly, 78′), Carbó, Nana; Chaco i Natalio (Giva, 83′).

Àrbitre: Sergio Escriche Guzmán (valencià). TG: Nana, Marc Carbó, Nico Delmonte, Santi Magallán i Robusté.

Foto: Eloy Molina.