Hem guanyat a El Collao, després de fer un partit molt seriós i davant d’un rival molt difícil. Un gol d’Alejandro Chacopino ens ha donat un triomf de prestigi i ara som vuitens a la lliga, a només dos punts dels llocs de play-off.

Hem tornat a sortir amb una defensa de tres centrals i ha tornat a funcionar. El trio format per Robusté, Estellès i Moyano ha ofert, una altra vegada, un rendiment excel·lent i l’Alcoià ha tingut molts problemes per apropar-se a Morales.

En atac, hem mirat de treure profit a les oportunitats que hem tingut. Poc abans del descans, Natalio hauria pogut marcar, a passada de Robert Simón. El mateix Natalio també ha disposat d’una clara oportunitat en el segon període, una estona abans que Chaco signés l’únic gol del partit. El nostre número 9 ha marcat poc abans de la mitja hora de la segona part, rematant de cap una centrada d’Albarrán després d’un servei de cantonada.

Des d’aleshores fins al final hem sofert de valent per mantenir un resultat que no se’ns ha escapat.

Fitxa tècnica:

Alcoià: Bañuz, Barreda, Navarro, Tomás Ruso, Pajarero, Omgba (Niko, 78’), De Lerma, Nieto (Hermosa, 60’), Bryan Reyna, Óscar Díaz i Rubio.

Badalona: Morales; Albarrán, Robusté, Estellés, Moyano, Escudero (Iván Agudo, 65’); Marc Carbó, Nana; Robert Simón (Dani Hernández, 88’), Natalio (Aly, 81’); Chacopino.

Gol: 0-1, Chacopino (72’).

Àrbitre: T.G.: Robert Simón, Escudero i Nieto.

Foto: PST Fotografía.