Hem tornat a merèixer molt més, però hem acabat empatant sense gols a l’Estadi, contra l’Andorra. De fet, n’hem marcat tres, però l’àrbitre, els ha anul·lat tots tres. A més, en la segona part ha expulsat el visitant Lou i també a Ismael Moyano.

Hem estat millors que el nostre rival i hem tingut moltes més oportunitats, però el marcador no s’ha mogut. L’Andorra ha marxat viu de l’Estadi, en bona part gràcies a la sensacional actuació del seu porter, Ratti, que ha realitzat unes quantes aturades de mèrit, sobretot una a Joel Lasso en el minut 90. L’equip tricolor, a més, ha respirat tranquil en veure com l’àrbitre, el valencià Javier Fernández, ens anul·lava tres gols, l’últim d’ells, signat per Lasso, molt dubtós.

Tornem a la zona de descens, però més convençuts que mai que ens en sortirem.

Els protagonistes:

Badalona: Morales; Robert SimónMoyanoPelónValentínCris Monts (Joel Lasso, 75), Marc Carbó, Adri Díaz, Abel Suárez (Kilian Duran, 82); Max Marcet (Dani del Moral, 65) i Chema Moreno.

Andorra: RattiLouGaffoor (Vilanova, 46), Martos, JilmarRiverola, Bover, Mussa Sidibé (Iker, 46); MohaCasadesús i Carlos Martínez (Feher, 57).

Àrbitre: Javier Fernández Vidal (comitè valencià). T.G: GaffoorMoyano, Marcel Lizano, Adri DiazT.V.: Lou, la segona en el minut 55 i Moyano, en el 75. Tots dos per doble groga.

Públic: 807 espectadors.

#BadalonaÉsFutur
Foto: Eloy Molina.