Hem empatat a zero contra l’Atlètic Balears, el líder, que no ha pogut sentenciar a l’Estadi el títol de lliga. El partit no ha tingut gols, però si molta emoció i bon joc. Hem dit definitivament adéu a la possibilitat de jugar el play-off amb el cap ben alt.

Fins al minut 26, cap dels dos equips no ha xutat a porta. Fullana ha estat el primer a fer-ho. Abans, però, Badalona i Balears han demostrat, amb un joc molt intens, que volien imposar-se i aconseguir els tres punts. Néstor Albiach, que ha tornat a fer un gran partit, ha estat el primer dels nostres a disposar d’una oportunitat. Poc després de la mitja hora, ha controlat i ha xutat des de dins de l’àrea, obligant Carl a fer una bona intervenció.

L’últim tram de la primera part ha estat nostre i hem pogut marcar en un parell de jugades d’Albert Estellés, molt actiu en la banda esquerra. Després del descans, l’Atlètic Balears ha sortit molt endollat i ha disposat també de dues clares oportunitats, protagonitzades per Samu i Canario, que ha desfet Morales. El lider, en tot cas, no ha estat capaç de dominar amb claredat. Així, amb empat a zero i sense amo, ha arribat el tram final del partit.

Juanjo Garcia se l’ha jugat en els últims minuts posant tota l’artilleria damunt la gespa: Chacopino, Iván Agudo i Natalio han reforçat l’atac, al costat d’Albiach. El nostre rival també ha forçat la màquina i s’ha apropat amb perill a la nostra àrea. Amb tot, l’oportunitat més clara, amb diferència, ha estat per a Chaco que, en el minut 90, ha rematat desviat, quan tothom cantava gol, en una acció de contracop.

Els protagonistes

Badalona: Morales; Albarrán, Robusté, Moyano, Estellés; Nana, Marc Carbó; Robert Simón (Natalio, 76′), Santi Magallán (Chacopino, 66′), Ángel Sánchez (Iván Agudo, 80′); Néstor Albiach.

At. Balears: Carl, Kike, Peris, Vallori, Rubén, Villapalos, Canario (Hugo, 80′), Pedro (Rovirola, 64′), Marcos (Nuha, 67′), Fullana i Samu.

Àrbitre: Iglesias Gutiérrez (Càntabre). TG: Nana, Marcos i Albarrán.

Públic: 1.153 espectadors a l’Estadi.

 

Foto: Eloy Molina.