L’Atlètic Balears ens ha guanyat un partit que hem jugat amb deu jugadors durant tota la segona part i que hem disputat fins al xiulet final. El gol que hem rebut al principi del partit ha estat decisiu perquè la possibilitat de puntuar se’ns hagi escapat.

Hem entrat molt bé en el partit i, fins i tot, hem estat a punt de marcar quan s’havien jugat només tres minuts, aprofitant una errada del porter. El Balears, però, s’ha avançat en el minut 8, quan el defensa Rubén González ha rematat a la xarxa un servei de falta indirecta. Hem continuat en bona dinàmica i disposant d’oportunitats -com un xut al pal de Chacopino-, però el marcador no s’ha mogut més en la primera part.

Després del descans, la injusta expulsió de Chacopino, que ha vist dues rigoroses targetes grogues en els primers sis minuts, ens ha penalitzat molt. Hem mantingut l’ordre defensiu, però en atac ens ha costat molt.

 

Els protagonistes:

At. Balears: CarlKike López, Biel Guasp, Vallori, Rubén González, Rovirola, Canario (Hugo Díaz, 65), Marcos de la Espada (Adri Hernández, 80), Nuha (Alberto Villapalos, 55), Fullana i Shashoua.

Badalona: Morales; AlbarránRobusté, Estellés, MoyanoEscudero (Escudero, 46); Robert Simón (Giva, 60), Marc Carbó, Nana (Moha, 75); Natalio i Chacopino.

Gol: 1-0, Rubén González (8).

Àrbitre: Pedro Muñoz Piedra (Comitè madrileny). TGAlbarránCanario, Estellés, Marcos de la Espada, Morales, Biel Guasp i Giva. TV: Chacopino (dues grogues, la segona en el 51).

 

Foto: At. Balears.