Hem guanyat tres punts molt importants a l’Estadi, davant d’un rival directe, com és l’Atlètic Llevant. Un gol des del punt de penal signat per Marc Carbó ens torna a situar en el lloc 18è, empatats a 13 punts amb l’Hèrcules i a només dos de la posició de promoció, que ocupa precisament el filial del Llevant.

La jugada que ha decidit el partit s’ha produït a prop del descans. Miquel Robusté, que s’ha incorporat a l’atac, ha estat objecte de falta a dins de l’àrea visitant i l’àrbitre no ha dubtat a assenyalar el punt de penal. Marc Carbó no ha perdonat: ha enviat la pilota a la xarxa després d’enganyar el porter.

Abans i després, hi ha hagut intensitat i igualtat en el joc. Poques oportunitats, com de costum, i moltes precaucions en els dos equips. Robert Simón ha estat molt actiu, Chema Moreno no ha deixat de treballar i Kilian ha pogut marcar amb un gran xut, des de l’esquerra. El nostre rival ho ha intentat, però no ha disposat d’oportunitats clares, en bona part per la bona feina defensiva que hem fet.

Els protagonistes

Badalona: Morales; Robert SimónRobustéPelónMoyanoValentín; Adri Díaz, Marc Carbó, Abel Suárez (Hugo Esteban, 76), Kilian Durán (Joel Toledo, 55); Chema Moreno.

At. Llevant: CárdenasBlas Alonso, R. Costa, Danzo (Chuma, 86), ArturoNacho, J. Ontiveros, Pablo Martínez, FerniSandoval (Cantero, 66) i J. Bernal.

Àrbitre: Armando Ramo Andrés. (comitè aragonès). T.G: OntiverosMoyano, Costa, ArturoRobusté

Gol: 1-0 (43) Marc Carbó (p).

#BadalonaÉsFutur
Foto: Eloy Molina.