Remuntada i primera victòria. Després d’una primera mitja hora per oblidar, ens hem aixecat i hem estat capaços de donar la volta al marcador per aconseguir tres punts que ens permeten saltar fins a la meitat de la classificació.
Molt aviat, als 7 minuts, l’Atlètic Llevant ens ha sorprès, en una acció a pilota aturada, i s’ha avançat en el marcador. Fins al tram final de la primera part no hem despertat i no ens hem apropat amb perill a la porteria de Cárdenas. Ha estat, però, en la segona part, amb l’entrada de Giva i Chacopino, quan hem aconseguit la remuntada.
El protagonista principal ha estat Chaco, autor dels dos gols que ens han donat el triomf -el primer en el minut 58 i el segon, en el 75-, tots dos típics d’un home d’àrea: caçant el refús del porter per enviar la pilota a la xarxa. En tot cas, sense l’empenta de la resta l’equip la reacció no hauria estat possible.

LA FITXA DEL PARTIT

Badalona: Perales, Albarrán, Estelllés, Moyano (Chacopino, 46’), Dani Hernández, Robusté, Nana, Iván Agudo, Santi Magallán (Aly, 72’), Padilla (Giva, 46’) i Natalio.

At. Llevant: Cárdenas, Genís (Pascual, 20’), Toni (Christian, 83’), Javier Soler, Álvaro, Fran Manzanara, Joan, Hinojosa (Pepelu, 55’), Juan Delgado, Arturo i Manu Viana.

Gols: 0-1 (7’) Juan Delgado. 1-1 (58’) Chacopino. 2-1 (75’) Chacopino.

Àrbitre: Lou Ballano. T.G.: als visitants Javier Soler, Pascual i Álvaro.

Foto: Eloy Molina.