Hem caigut (0-2) davant el Barcelona B a l’Estadi, en l’estrena de lliga 2019/20. El primer gol, signat per Abel Ruiz, ens ha sorprés en el minut 3 i ha marcat el desenvolupament del partit. Durant la primera part ens hem mostrat molt sòlids i el filial blaugrana no ha creat perill. Chema Moreno ha disposat d’una clara oportunitat a la mitja hora, a passada de Robert Simón, però el duel ha arribat al seu equador amb 0-1. L’equip de Garcia Pimienta ha tret el màxim profit de la única ocasió que ha tingut.
Hem patit en l’arrencada de la segona part, Riqui Puig ha fet lluir Morales en el minut 51, però, a poc a poc, hem tornat a treure el cap. Sindi ha estat a punt d’empatar amb un xut sensacional que ha fregat l’escaire, Abel Ruiz ha pogut marcar també, però el marcador no s’ha mogut fins al temps afegit, quan Saverio ha culminat amb èxit un contracop.

Els protagonistes

Badalona: Morales; Iván Malón (Cris Montes, 63’), Pelón, Robusté, Toledo (Hugo Esteban 89’); Robert Simón, Marc Carbó, Abel Suárez, Sindi (Moyano, 78’); Máyor i Chema Moreno.

Barcelona B: Sergi Puig; Morer, Cuenca, Araujo, Guillem; Reis, Monchu (Saverio, 87’), Riqui Puig; Collado, Marques (Nils, 90’) i Abel Ruiz (Sarsanedas, 78’).

Gols: 0-1 (3’) Abel Ruiz. 0-2 (91’) Saverio.

Àrbitre: Alexandre Alemán (Las Palmas). TG: Sindi, Riqui Puig, Pelón, Abel Suárez i  Monchu.

Públic: 2.264 espectadors a l’Estadi.

#BadalonaÉsFutur
Foto: Eloy Molina.