Hem perdut a casa davant el filial del FC Barcelona en un partit en què hem disposat d’oportunitats per, com a mínim, empatar. Una vegada més, no hem tingut encert a l’hora de transformar les arribades a l’àrea i ho hem pagat car.

El Barça B ha tingut la possessió de la pilota des del principi, però qui primer s’ha apropat amb perill a l’àrea rival hem estat nosaltres, en una acció de l’incansable Robert Simón. Així i tot, dues errades en defensa a la primera part ens han penalitzat molt i han deixat el marcador en un pesant 0-2, que semblava insalvable. Araujo i Ballou han estat els autors dels gols visitants, en els minuts 16 i 33. El segon, just després que Aly estigués a punt de signar l’empat.

En la segona part Calderé ha canviat el dibuix tàctic: del 5-3-2 hem passat al 4-4-2. Sigui com sigui, hem estat capaços de prendre la iniciativa i de crear un bon nombre d’oportunitats. Natalio, Chacopino i Iván Agudo, han tingut el gol a un pam però no hi ha hagut manera. Només Robert Simón, amb una rematada creuada, ha pogut trencar el zero en la porteria del filial del Barça, quan encara quedaven 20 minuts. El partit, però, ha mort amb 1-2 en el marcador.

El millor de la tarda ha estat, sens dubte, l’afluència de públic a l’Estadi. Hem aplegat 2.018 persones, la màxima entrada de la temporada.

Els protagonistes:

CF Badalona: Morales; Robert Simón, Robusté, Estellés, Moyano, Escudero (Giva, 51′); Aly (Iván Agudo, 64′) Nana, Boniquet (Sergi Garcia, 71′); Natalio i Chacopino.

Barcelona B: Carevic, Wague, Araujo, Chumi, Guillem, Oriol Busquets, Carles Pérez (Cuenca, 90′), Riqui Puig, Mujica, Collado i Ballou (McGuane, 76′).

Gols: 0-1, Araujo (18′); 0-2, Ballou (33′); 1-2, Robert Simón (71′).

Àrbitre: Carlos Carbonell (valencià). TG: Estellès, Moyano, Ballou, Guillem i Giva. TV: Calderé.

Públic: 2018 espectadors.

Foto: Eloy Molina.