Sumem un punt més després de l’empat sense gols que hem signat, a casa, contra l’Ejea, en un partit amb poques oportunitats de gol. El nostre rival ha estat molt ben parat defensivament i ens ha dificultat el joc d’atac. A la primera part, Morales ha estat protagonista d’una aturada descomunal, refusant una rematada de cap d’Andriu. En l’acció següent, Robert Simón ha estavellat un xut al travesser i, en l’última jugada abans del descans, Nana ha tingut el gol a un pam després d’un córner.

En la represa encara hi ha hagut menys oportunitats. L’entrada d’Iván Agudo ens ha donat més dinamisme, però l’Ejea ha continuat sent impermeable. El punt que hem aconseguit, en tot cas, ens situa en una molt bona sisena posició.

Fitxa tècnica

Badalona: Morales; AlbarránRobusté, Estellés, MoyanoMoha (Iván Agudo, 57); Marc Carbó (Santi Magallán, 73), Nana; Robert Simón (Giva, 82), NatalioChacopino.

EjeaLoscosKevin LacruzMingotesAndriu, Català, MustapháRamón, Valero, De Mesa (Diego Suárez, 85), Lafita (Santana, 76) i Otin (Lucho, 64).

Àrbitre: Alexander González González (comitè tinerfeny). T.G.: Mustaphà, Valero i Lucho.

Públic: 585 espectadors.

 

Foto: Eloy Molina.