Hem sumat el tercer punt de la temporada amb un empat sense gols contra l’Olot, a l’Estadi. El partit ha estat disputat i sense moltes oportunitats. En el tram final, però, hem disposat de les més clares, però la sort no ha estat al nostre costat.

Manolo González ha tornat a seure a la banqueta del Municipal de Badalona i al davant ha trobat l’Olot de Raúl Garrido, un equip molt competitiu. El duel ha estat poc vistós, els dos equips s’han respectat molt i no hi ha hagut moltes arribades a les àrees.

L’Olot ha estat a prop del gol, sobretot, al final de la primera part, en un parell d’accions amb Natalio com a protagonista. Nosaltres hem pogut marcar en els últims minuts, amb dues clares oportunitats: la primera, de Chema Moreno; la segona, d’Hugo Esteban, que ha enviat un lliure directe al travesser.

Els protagonistes

Badalona: Álex Sánchez; Toledo (Pelón, 56), RobustéMoyanoValentín; Marc Carbó, Adri Díaz, Toni Jou (Abel Suárez, 77); Robert SimónCris Montes (Hugo Esteban, 69); Chema Moreno.

Olot: Pol BallestéBlázquezAlan Baró, Arnau ComasChavarria; Jordi Masó, Héctor Simón; Eloi Amagat (Vivi, 85), Kilian GrantSalinas (Soler, 60); Natalio (Xumetra, 79).

Àrbitre: Marcos Latrorre Gracia (aragonès). TG: Adri Díaz, Eloi Amagat, Robert SimónChema Moreno, Kilian Grant i Arnau Comas.

Públic: 733 espectadors a l’Estadi Municipal de Badalona.

#BadalonaÉsFutur
Foto: Eloy Molina.