Hem empatat a casa contra l’Olot, en un partit molt disputat i amb poques oportunitats de gol. El punt que hem aconseguit ens manté en la zona mitjana de la classificació.
L’Olot ha pres la iniciativa i, durant el primer tram de partit, ens ha dominat. En el minut cinc, Morales ha aparegut per desfer l’oportunitat més clara dels de La Garrotxa i ha rebutjat una rematada des de molt a prop d’Alan Baró.

A partir del minut 20, però, hem equilibrat el duel. Juanjo Garcia ha refet la defensa i ha col·locat tres centrals, amb Nana acompanyant Robusté i Estellés, i hem frenat el domini visitant. En els primers minuts de la segona part hem pogut marcar, quan Albarrán ha sorprès tothom amb un xut des de la banda dreta que ha refusat el pal. El badaloní ha hagut de retirar-se una estona més tard, lesionat al braç en una caiguda.

La segona meitat ha estat molt igualada i s’han vist molt poques arribades a l’àrea. El més normal era que el marcador no registrés cap moviment, i així ha estat.

Els protagonistes

Badalona: Morales; Albarrán (Ángel Sánchez, 89), Robusté, Estellés, Valentín; Nana, Marc Carbó; Robert Simón (Moha, 77), Boniquet, Iván Agudo (Santi Magallán, 66); Chacopino.

Olot: Guinard; JoseAlan Baró, Carles Mas; Alfredo, Eloi Amagat (Xumetra, 70), Masó, Chavarria; Pedro (Barnils, 80), Marc Mas; i Marc Cosme (Héctor Simón, 72).

Àrbitre: Francisco Fernández Cintas (andalús). TGIván Agudo, Masó, Robusté

Públic: 973 espectadors a l’Estadi.

 

Foto: Eloy Molina.