Hem perdut a casa contra el Peralada. Un gol a les acaballes de la primera part, en una de les poques arribades dels gironins a la nostra àrea, ens ha penalitzat amb un càstig excessiu. Hem tornat a quedar-nos sense marcar, però no ens han faltat oportunitats per fer-ho. De fet, l’àrbitre del partit, Alberto González, ens ha anul·lat dos gols que, com a mínim, mereixerien una revisió.

Abans que el Peralada fes l’un a zero, ja hem disposat d’ocasions. Chaco ha marcat, segons el criteri arbitral, en posició de fora de joc i Robert Simón, que avui ha jugat com a lateral esquerre, ha estat a punt d’encertar amb un xut després d’una centrada bombada des de la dreta. Per part del Peralada, un ex escapulat, Kilian Duran, ha posat a prova Morales amb un xut des de fora de l’àrea. El cas és que, a set minuts del descans, ens hem vist sorpresos per una centrada des de la línia de fons que el lateral dret del nostre rival, Iago López, ha rematat de cap a la xarxa.

En la segona part hem sortit decidits a, com a mínim, empatar. Ho hem pogut fer en tres clares accions de Natalio -la primera, un gol sensacional d’esperó que l’àrbitre també ha anul·lat- però no hi ha hagut manera. Calderé ha posat tota la carn a la graella i han acabat jugant junts Iván Agudo, Boniquet, Giva, Natalio i Chacopino. Però ni així ha pogut ser.

Els protagonistes

Badalona: Morales; Albarrán, Robusté, Estellés, Moyano, Robert Simón (Iván Agudo, 64); Marc Carbó, Nana (Boniquet, 75′); Santi Magallán (Giva, 55′); Natalio i Chacopino.

Peralada: José Suárez, Iago López, Teo, Ferraresi, Rober, Giorgi, Álex Pachón (Moha, 88′), Jofer, Andzouana (Yuya, 79′), Pau Miguélez (Mario, 71′) i Kilian Duran.

Àrbitre: Alberto González (Castella-Lleó). TG: Pau Miguélez i Santi Magallán.

Gols: 0-1, Iago López (38′).

Públic: 839 espectadors.

Foto: Eloy Molina.