Hem tornat de Conca amb un punt, després d’empatar un partit que hem acabat jugant amb nou jugadors. Així i tot, no tornem satisfets, perquè el Conquense ens ha marcat l’empat de penal i en l’últim minut del temps afegit.

El partit ha estat equilibrat i disputat, com era d’esperar. El nostre rival ha portat la iniciativa, però sense crear ocasions. Aquesta ha estat la tònica general. La primera ocasió clara l’hem tingut nosaltres, en el minut 51, amb un cop de cap d’Ismael Moyano que ha anat al pal. Poc després, Marc Carbó ha vist la segona targeta groga i ha estat expulsat.

Hem sabut aguantar amb un jugador menys i hem arribat a la recta final amb 0-0. En el minut 88, un contracop molt ben portat per Chacopino ha estat culminat per Aly Coulibaly amb un gol que semblava que ens donaria tres punts. En el descompte, però, l’àrbitre murcià Martínez Montalbán ha vist penal en una acció d’Albarrán i ha propiciat l’empat del Conquense en l’últim sospir. Jairo ha batut Morales.

Els protagonistes:

Conquense: Marqueta, Oriol Rey, De Pedro, Parera (Agy, 82′), Jon, Fran Simón, Iván Rubio (Adighibe, 70′), Lozano, Jairo, David Rodríguez (Moré, 89′) i Jorge.

Badalona: Morales; Albarrán, Robusté, Estellés, Moyano, Dani Hernández (Escudero, 90′); Marc Carbó, Nana; Robert Simón (Boniquet, 82′), Chacopino i Giva (Aly, 57′).

Gols: 0-1, Aly Coulibaly (88′); 1-1, Jairo (p.) (93′).

Àrbitre: José David Martínez Montalbán (Comitè murcià). TG: Marc Carbó (dues, la segona en el 56), Moyano, Albarrán (dues, la segona en el 93′), Robusté, Estellès, Iván Rubio i Jorge. TV: Isaac Padilla (93′).

Foto: UB Conquense.