Derrota dolorosa, i injusta, al camp de l’Ebro (2-1), després d’avançar-nos en el marcador, dominar i disposar d’oportunitats molt clares. La discutible expulsió de Valentín en l’inici de la segona part ha estat aprofitada pel nostre rival per remuntar.

Hem fet una gran primera part, controlant el joc i arribant amb perill a l’àrea de Loscos. De fet, si no hagués estat per les bones intervencions del porter, hauríem marxat al descans amb un avantatge més gran que el que ens ha donat el golàs de Cris Montes que, poc després de la mitja hora de joc, ha enviat la pilota a la xarxa amb un gran xut amb la cama esquerra. L’Ebro, per la seva banda, ha creat perill en un parell de córners i en una rematada d’Stehpane des de molt a prop que Morales ha tapat molt bé.

La segona part ha arrencat amb una altra clara ocasió nostra, de Chema Moreno, que Loscos ha desfet. De seguida, però, s’ha produït la jugada clau del partit: Valentín ha estat castigat amb la segona groga per una falta per la qual no mereixia veure targeta. El cas és que hem jugat la meitat del partit amb un home menys i que el nostre rival ho ha aprofitat per empatar, amb un gol de Fran García, i remuntar, amb un gol d’Álvaro González.

Els protagonistes

EbroLoscosBarredaEspinPaco ÁguilaLolo Garrido, Fran García, Álvaro González (Palomares, 82), Jesús RubioTiagoStephane i Liam Ayad.

Badalona: Morales; Robert SimónRobustéPelónValentín; Marc Carbó, Toni Jou, Abel Suárez (Iván Malón, 78); Cris Montes (Del Moral, 70, Joel Lasso (Kilian, 51); Chema Moreno.

Gols: 0-1 (32Cris Montes. 1-1 (55Fran García. 2-1 (74) Álvaro González.

Àrbitre: Guillermo Cueto Amigo (castellà-lleonès).  T.G.: Lolo Garrido, Javi López, TiagoFran García, Robert. T.V.: Valentín, per dues grogues (49).

#BadalonaÉsFutur
Foto: Eloy Molina.