Hem empatat sense gols a l’estadi de Luchán, davant la SD Ejea. El partit ha estat igualat i, per moments, força complicat. Amb tot, hem tingut les nostres opcions per sumar els tres punts.

L’Ejea ha sortit amb força i, en els primers minuts, s’ha apropat a l’àrea de Morales, que ha refusat un xut de Mainz amb una bona intervenció. El domini local, però, ha anat decaient i, a partir del primer quart d’hora de joc, el duel s’ha igualat. Hem controlat la pilota i, tot i que no hem tingut clares oportunitats, hem arribat al descans sense cap ensurt i amb el marcador sense estrenar.

La segona part ha arrencat amb ocasions a les dues àrees. Mainz i De Mesa han pogut marcar per l’Ejea i Néstor Albiach i Chacopino, pel Badalona. Chaco, de fet, ha perdonat en dues clares oportunitats seguides. En l’últim tram, hem controlat el nostre rival i hem arribat al final aconseguint un bon punt.

Els protagonistes:

Ejea: Loscos, Garcés, Garde, Andriu, Catalá, Moustaphá, Mainz (Otín, 83’), Valero, De Mesa, Lafita (Roy, 83’) i Diego Suárez (Ramón, 65’).

Badalona: Morales; Estellés, Robusté, Moyano, Valentín; Robert Simón, Nana, Marc Carbó, Boniquet (Santi Magallán, 66’); Néstor Albiach (Iván Agudo, 85’) i Chacopino (Natalio, 77’).

Àrbitre: Nicolás Garcelán Docio (comitè valencià). TG: Boniquet i Moustaphá.

 

Foto: Toni Torrano.