Un punt per començar l’any i acabar la primera volta fora dels llocs de descens directe. Hem empatat sense gols a Llagostera en un duel molt igualat, en el qual hem sabut adaptar-nos a les condicions del terreny de joc i hem tingut les nostres opcions.

Des de la primera part hem estat intensos i no ens hem deixat sorprendre pel nostre rival. Marc Carbó ha fet un xut molt perillós en l’inici del partit i Máyor, poc abans de la mitja hora, ha disposat d’una oportunitat que Diego ha desfet. El partit ha començat més obert després de descans: Carbó ha tornat a estar a prop del gol amb un altre gran llançament que no ha entrat per culpa d’una gran intervenció de Marcos i, pel Llagostera, Noel també ha disposat d’una bona ocasió. El marcador, però, no s’ha mogut i el partit ha acabat sense gols.

Els protagonistes:

Llagostera: Marcos, Aimar, Lucas Viale, Sascha, Maymau, David García, Eric (Crespo, 63’), Diego, Santi Magallán (Kuku, 83’), Noel i Nahuel (Dalmau, 73’).

Badalona: Morales; Robusté, Pelón, Moyano; Robert Simón, Marc Carbó, Toni Jou (Chema Moreno, 59’), Valentín; Abel Suárez (Adri Díaz, 89’), Cris Montes (Hugo Esteban, 78’); Máyor.

Àrbitre: Miguel Garcia Aceña (comitè de València). T.G: Lucas Viale, David Garcia.

Foto: Eloy Molina.
#BadalonaÉsFutur