Dura derrota al Camp d’Esports de Lleida després d’encaixar un gol al final de la primera part, un altre en l’inici de la segona i de jugar la darrera mitja hora amb un jugador menys, per expulsió de Robert.

Hi ha hagut igualtat en la primera meitat i poques oportunitats. Nosaltres n’hem tingut una de clara en el minut 38, però qui ha marcat poc abans del descans ha estat el Lleida, mitjançant Raúl. La represa ha començat també amb males notícies: Xemi ha vist porta i ens hem vist amb dos gols en contra.

Per si no n’hi havia prou, Robert Simón ha vist targeta vermella en una topada amb César Soriano quan faltava mitja hora pel final i, en l’acció següent, Xemi ha tornat ha marcat.

Partit per oblidar. Hem de treure forces d’on sigui per aixecar la situació. Falten 14 jornades i no es pot llençar la tovallola.

Els protagonistes

Lleida: Pau Torres; Trilles, Luso (Joanet, 70′), Liberto (Bagayoko, 82′), Marc (Provencio, 63′), Xemi, Raúl, Simic, César, Abel i Eneko.

Badalona: Morales; Valentín, Robusté (Pelón, 48′), Moyano, Carbó, Robert Simón, Adri Díaz, Maxi, Lasso (Chema Moreno, 55′), Del Moral (Cris Montes, 55′) i Abel

Àrbitre: Montes García-Navas (Comitè madrileny). T.G.: Marc, Provencio i Trilles (Lleida) i a Carbó, Robusté i Abel (Badalona). T.V.: Robert Simón (61′).

Gols: 1-0 (42′) Raúl. 2-0 (52′) Xemi. 3-0 (62′) Xemi.

#BadalonaÉsFutur
Foto: Eloy Molina.