Hem fet un molt bon partit al Camp d’Esports de Lleida i hem aconseguit un valuós punt davant d’un dels rivals més difícils. La ratxa d’imbatibilitat s’allarga una jornada més, i ja en van sis, i continuem en la zona tranquil·la de la classificació.

El partit ha estat igualat i amb poques oportunitats clares. Amb una actuació molt seriosa en defensa, hem sabut tancar bé els espais per evitar les arribades del nostre rival. El Lleida ho ha provat, sense sort, amb xuts llunyans, amb Juanto, Quintero, Joan Oriol i Cano com a protagonistes.

En la segona part hem estat nosaltres els que hem disposat de bones ocasions per marcar. Valentín, Moyano i, sobretot, Chacopino han estat a prop del gol, però no hi ha hagut sort.

Tot i això, l’empat és un resultat excel·lent i ens reforça en un moment molt important de la temporada.

Els protagonistes:

Lleida Esportiu: Pau Torres, Dalmau, Joan Oriol, Tano, César Soriano, Albístegui, Xemi Fernández (Noel Carbonell, 68′), Quintero (Cano, 46′), Pedro Martín, Juanto (Dongou, 59′) i Musa.

Badalona: Morales; Robert Simón, Estellés, Moyano (Moha, 81′), Escudero, Valentín; Nana, Marc Carbó, Santi Magallán (Gori López, 85′), Iván Agudo (Boniquet, 70′); Chacopino.

Àrbitre: Julio Fermín Leo Ollo (comitè navarrès). TG: Albístegui, Estellés, Moyano, Marc Carbó, Noel Carbonell.

 

Foto: Eloy Molina.