Hem perdut a Olot un partit en què hem disposat de més oportunitats que el nostre rival, hem jugat quasi tota la segona part amb un jugador menys i hem fallat un penal. Dura i immerescuda derrota.

Tot i que hem dominat al nostre rival i hem arribat amb perill més vegades a la porteria de Ballesté, especialment en una acció protagonitzada per Max Marcet i Jaime Alvarado, hem marxat al descans perdent per la mínima. L’Olot ha marcat en la seva primera aproximació a Morales, mitjançant Salinas, en un córner, poc abans de la mitja part.

La segona part ha començat amb una altra mala notícia: Pelón ha vist dues targetes grogues pràcticament seguides i, en el minut 56, ens hem quedat amb un jugador menys. Amb tot, hem continuat generant perill i no ens hem ensorrat. Qui ha colpejat un altre cop, però, ha estat l’Olot, aprofitant un contracop. Poc abans del final, hem disposat d’un penal per mans a dins de l’àrea que Chema Moreno no ha aprofitat.

Els protagonistes

Olot: Ballesté, Comas, Masó, Blázquez, Pedro, Soler, Alan Baró, Xumetra (Peque, 78’), Salinas (Moha, 72’), Eloi Amagat (Roger Barnils, 87’) i Kilian.

Badalona: Morales; Robert Simón, Moyano, Pelón, Valentín, Kilian; Alvarado (Máyor, 76’), Carbó (Cris Montes, 84’), Abel Suárez; Max Marcet (Del Moral, 67’) i Chema Moreno.

Gols: 1-0 (42’) Salinas. 2-0 (85’) Moha.

Àrbitre: Carlos Carbonell Hernández (valencià). T.G: Carbó, Max Marcet, Manolo González, Arnau Comas, Eloi i Alan Baró. T.V.: Pelón (dues grogues, la segona en el minut 56).

Foto: Eloy Molina.
#BadalonaÉsFutur.