Hem tret un punt de la visita al camp del Teruel, en un partit molt intens, en el que ha pogut passar de tot. Finalment, no hi ha hagut gols i hem pogut sumar el primer punt del 2019 després de tres derrotes seguides.

Després d’un primer tram en què la iniciativa l’ha dut l’equip local, i ha pogut marcar en un xut que ha anat al pal, hem dominat el partit. Sense gaires oportunitats clares, hem rondat l’àrea de Valera. La primera part, però, ha acabat sense gols.

En el segon temps tampoc no s’ha mogut el marcador. Natalio i Iván Agudo han disposat d’ocasions abans que el Teruel posés a prova Morales per primera vegada, en el minut 58. El partit ha tingut més emoció que joc brillant i ha pogut passar qualsevol cosa. Franco ha tingut l’oportunitat més clara, a manca de cinc minuts, però el nostre porter ha tingut una actuació providencial per evitar el que semblava un gol segur.

Els protagonistes:

Teruel: Valera, De la Mata, Aspas, Cabetas, Durán, Bikoro, Pablo Gallego (Pelaez, 55′), Iñaki, Hamza (Llorente, 76′), Leira (Becerra, 55′) i Franco.

Badalona: Morales; Albarrán, Robusté, Moyano, Valentín; Nana; Robert Simón (Escudero, 89′), Iván Agudo, Boniquet (Marc Carbó, 65′); Natalio (Moha, 79′) i Chacopino.

Àrbitre: David Cambronero González (Comitè de Castella-La Manxa). T.G.: Boniquet, Chacopino i Marc Carbó, del Badalona. De la Mata, Franco, Bikoro, Durán, Llorente i Iñaki, del Teruel.

Foto: A.R.