Hem sumat un punt a domicili, davant el València Mestalla, després d’un igualat partit que ha acabat amb empat a zero.

El nostre rival ha començat dominant i arribant amb perill a la nostra porteria. Morales ha hagut de demostrar la seva categoria en unes quantes accions per evitar el gol. En l’últim tram de la primera part, però, hem estat nosaltres els que hem portat la iniciativa i, fins i tot, hem disposat d’una bona oportunitat en un cop de cap de Maxi Marcet.

Després del descans, el guió s’ha repetit i el Mestalla ha disposat d’alguna arribada. El gol anul·lat a Jordi Sánchez, en el minut 66, ha estat la més clara. El marcador, però, no s’ha mogut i, poc abans del final, Chema Moreno ha pogut sorprendre en una acció en què ha acabat tocat físicament.

Els protagonistes

Mestalla: Cristian Rivero, Pol Valentí, Guillem Molina, David Castro, Adrián Guerrero, Adri Gómez, Koba Lein (Vicente Esquerdo, 58′), Yunus Musah, Neftali Manzambi (Sebas Moyano, 58′), Jordi Sánchez i Sergio Moreno.

Badalona: Morales; Robert Simón, Robusté, Pelón, Valentín, Kilian (Moyano, 78′); Carbó, Alvarado; Maxi (Cris Montes, 59′), Chema Moreno i Hugo (J. Lasso, 71′).

Àrbitre: Ruipérez Marín, (castellà lleonès). T.G.: Adri Gómez i Sebas Moyano del Mestalla, i a Robusté i Carbó del Badalona.

Públic: 800 espectadors a l’Antonio Puchades.

#BadalonaÉsFutur
Foto: Valencia CF / Lázaro de la Peña