El gran protagonista de la primera victòria de la temporada és, sens dubte, Alejandro Chacopino. El davanter alacantí va marcar els dos gols que van permetre la remuntada davant l’Atlètic Llevant. Aquestes són les seves manifestacions després del partit.

El doblet: “Estic molt content d’haver pogut poder culminar, amb aquests dos gols, la feina i l’esforç que estem fent tots, des del primer a l’últim jugador de la plantilla”.

La suplència: “Només podem jugar onze a l’inici del partit. Si et toca estar a la banqueta, s’ha d’estar preparat per ajudar els companys”.

La banqueta: “Pateixes com si estiguessis al camp. En aquest equip anem tots a l’una. Per això he patit en veure que no ens sortien bé les coses, tot i el bon treball que estem fent durant la setmana… Al final, t’entrenes per poder guanyar partits”.

A prop del ‘hat trick’: “Sembla que, quan entra el primer gol, els altres costen menys. Com a davanter que sóc, penso a transformar la meva feina en gols”.

El moment clau contra l’Atlètic Llevant: “Hi ha hagut un moment en què el partit s’ha tornat boig. Amb l’empat, ells han fet un pas endavant, però per sort hem pogut aconseguir el segon. I per poc que no fem el tercer”.

L’equip: “Es tracta d’ajuntar la millor versió de tots nosaltres. A Villanueva de la Serena, en la copa, i a Cornellà, ja vam fer bons partits”.

 

Foto: Eloy Molina.