El CF Badalona posa en marxa una campanya de captació per als últims vuit partits de lliga. Els aficionats que ara entrin a formar part de la família escapulada, així com tots els socis i abonats que ja tenen el seu carnet des del començament de temporada, podran beneficiar-se de certs avantatges de cara al proper curs.

Vols veure tots els partits del primer equip del CF Badalona de la segona volta? Estàs d’enhorabona perquè, com ja va passar la temporada passada, hem baixat el preu del carnet. Així, si et fas abonat durant els propers dies, podràs gaudir del tram decisiu de temporada per només 25 euros.

Aprofita l’oportunitat, perquè encara queden vuit partits de lliga a Montigalà. Recorda que durant les properes jornades ens visitarà el Nàstic de Tarragona (25/01), l’Hospitalet (08/02), l’Hércules (01/03), l’Alcoià (15/03), l’Olot (29/03), el Cornellà (12/04), el Saragossa B (26/04) i l’Eldenc (10/05).

Pots fer-te abonat a les oficines del club, situades al camp municipal de Montigalà (Travessera de Montigalà, sense número, 08917, Badalona). Si ho prefereixes, també ho podràs fer abans del partit contra el Nàstic, ja que el club habilitarà un espai a l’entrada del camp. Aquell dia, tots aquells que omplin el díptic corresponent ja podran animar l’equip. Quan els carnets estiguin enllestits, el club es posarà en contacte amb cadascun dels nous membres del club perquè el passin a buscar per les oficines.  

I la propera temporada…

A més a més, el club vol premiar la teva fidelitat. Així, si et fas abonat ara i renoves el carnet la propera temporada, tindràs un seguit d’avantatges que, a poc a poc, des del club anirem revelant. Evidentment, tots aquells escapulats que siguin socis o abonats des del començament de temporada, també podran beneficiar-se’n.

No t’ho pensis més, perquè el CF Badalona et necessita. Uneix-te ja a la família escapulada!

 

Arxiu adjunt: Díptic CF Badalona
cfbadalona.net